Spoštovani!

Izšla je že četrta, 74. številka revije Above Rubies - prevedena v slovenščino.
Revija, ki spodbuja žene v njihovi pomembni nalogi biti žena, mati in gospodinja in krepi družine po celem svetu in viša nivo Božje resnice v narodu.

http://aboverubies.czamolitev.org/ (PDF)-----------  Več o reviji  ---------
Above Rubies Ministry spodbuja žene v njihovi pomembni nalogi biti žena, mati in gospodinja. Namen služenja je držati kvišku, okrepiti družinsko življenje in dvigniti standard Božje resnice v narodu.

Ime je bilo izbrano iz Pregovorov (Prg 31,10) AMP "Sposobna, bistra in krepostna žena, kdo je on, ki jo lahko najde? Je mnogo bolj dragocena kot dragulji in njena vrednost je daleč nad rdečim korundom ali biseri". (A capable, intelligent and virtuous woman, who is he who can find her? She is far more precious than jewels and her value is far Above Rubies or pearls.)

Že trideset let Nancy Campbell izdaja Above Rubies Magazine, kot neplačan trud ljubezni, podprta z zelo majhno ekipo zagretih prostovoljcev.

Podpora družini in materinstvu v teh divjih in negotovih časih. Above Rubies je brez dvoma glavno mednarodno služenje, ki dosega in igra odločilno vlogo v več kot 100 državah sveta. Revija trenutno izhaja v nakladi 140.000 izvodov po vsem svetu - in če jih je 140.000 razposlanih, je bralcev več kot pol milijona!

Kot '501(c)3' neprofitna organizacija je Above Rubies Ministry več kot samo revija. Nancy Campbell odgovarja dobesedno tisočim pismom, ki prihajajo dnevno, govori na družinskih srečanjih, srečanjih žensk ter pripravlja učna gradiva in priročnike.

Pisma katera dobiva od vas - nekatera srce ogrevajoča, nekatera srce trgajoča. Vsa jasno kažejo na vitalno vlogo te čudovite revije in služenja v spodbujanju in podpori zakonu, materinstvu in družinskemu življenju v Ameriki in po vsem svetu.

Pridite in se nam pridružite v raziskovanju Above Rubies. Naša želja je, da vam služimo, da vas dnevno spodbujamo v vaši hoji z našim Gospodom Jezusom Kristusom, ki vas blagoslavlja kot žene, matere in gospodinje.

Pridružite se nam in si preberite doslej prevedene revije

Revija je brezplačna. Že trideset let izhaja s pomočjo prostovoljnega dela in darov. Naročite jo na naslovu: "John and Alice Gurr" <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.> (32 strani, color)
------------------------------

Above Rubies Address

AboveRubies
Email Nancy

PO Box 681687
Franklin, TN 37068-1687
Phone Toll Free in USA: 877-729-9861
Or  Phone : 931-729-9861
Office Hrs 9am - 4pm, M - F, CTZ